Palautteet Katriina's Spa:lle

Omistaja on ihana ihminen ja huomioi asiakkaiden tarpeet erittäin hyvin. Jotenkin on päästävä uudelleen ja uudelleen käymään, tunnelma ihanan tyyni :) melkeinpä sieltä aina jotain pientä ostamista on tarttunut matkaankin, monipuolinen tarjonta kun on.Ehdottoman suositeltava paikka ikään katsomatta.

- Sanna

Aivan ihana yksilöllinen palvelu. Voi valita useita eri vaihtoehtoja ja kaikki palvelut ovat ammattitaidolla toteutettuja. Ystävällinen ja huolehtiva sekä vastuullinen vaihtoehto. Voin sydämellisesti suositella! Katriina's Spa on aina minun valintani!

- Liisi Juvonen

Fantastic place and the treatment was amazing! I warmly recommend this place to everybody.

- Maria Norrman

Kaupungin monipuolisin ja yksinkertaisesti parhain hemmotteluhoitola, josta saa takuuvarman rentoutuksen lisäksi halutessaan myös napakampaa käsittelyä. Todella asiantunteva henkilökunta sekä kiirettömät hoidot ja palvelu. Kaikki kohdallaan!

- Jaana Pahkin

Ihania, monipuolisia hoitoja tarjolla. Hoitaja ammattitaitoinen lämmin ihminen. Suosittelen ja aion käydä jatkossakin.Ihania, monipuolisia hoitoja tarjolla. Hoitaja ammattitaitoinen lämmin ihminen. Suosittelen ja aion käydä jatkossakin.

- Katja Varonen

Tilasin teiltä kirjan kaksi päivää sitten. Tänään sain sen. Upeaa asiakaspalvelua, kiitos erittäin paljon!!

- Joonas Saarela

Ihana, ystävällinen palvelu heti puhelimitse tehdystä ajanvarauksesta asti. Viihtyisä hoitola hyvällä sijainnilla. Raskausajan hieronta oli taivaallisen ihana ja rentouttava. Tänne tulen toistekin :)

- Katja Reijonen

Hyvää palvelua, ihanat kynnet. Käyn kyllä toistekin.

- Anne Mertanen

Viiden tähden luksuspalvelua!

- Maarit Wilska

Kuumakivihieronta oli aivan mahtava kokemus. Ja ammattitaitoinen tekijä ja ihanan rempseä ihminen :) suosittelen ♥

- Sari Salo Os Manninen

Opiskelijan tekemä kuumakivihieronta oli todellinen rentoutumis paketti. Kiireetön, rauhallinen, äänetön hoitaja ja tunnelmaa luomassa rauhallinen musiikki. Kaikista parhain ja yleellisin hoito ikinä. Tunsin olevani tärkeä.

- Päivi Pehkonen

Lue lisää palautetta TrustPilot sivustolta