Yrityksestämme

Katriina's Spa

Y-tunnus: 1287236-7

Yritys on perustettu heinäkuussa 2011. Katriina's Spa tarjoaa asiakkailleen luontaisterapiahoitoja, kuten , colonic-terapiaa, kalevalaista jäsenkorjausta, vyöhyketerapiaakuumakiviterapiaa ja erilaisia LuomuSpa -hoitoja. Hoitojen lisäksi yriyksemme valikoimiin kuuluvat lukuisat hyvinvointia ja terveyttä edistävät tuotteet.

Yrityksen johtavana periaatteena on valita tuotteet siten, etteivät ne vahingoita luontoa, ihmisiä eikä eläimiä.

Koulutukseni on ravitsemuspuolelta koti- ja laitostalouden peruslinja, ravitsemistyöntekijän erikoistumislinjaravintolakokkirestonomi (amk).
Liiketalouden ja juridiikan puolelta olen suorittanut hallintotieteen maisterin (siviilioikeus pääaineena, rikos- ja prosessioikeus sivuaineena) ja merkonomin koulutuksen. Muita pidempiä koulutuksia ovat olleet, colonic-terapeutti 3 vuotta, moderni vyöhyketerapia 1 vuosi, tuotekehityskoulutus 9 kk. Lyhyempiä luontaishoidon koulutuksia ovat LuomuSpa -kurssiKuumakiviterapia -kurssiintialaisen päänhieronnan kurssiSpaRitual® koulutusTiibetiläinen hunajahoito ja luksus suklaahieronta -kurssit, lukuisat rakennekynsi- ja koristelukurssit.
Koululääketieteen puolelta olen suorittanut lääketieteen perusopinnot 25 op Itä-Suomen avoimessa yliopistossa.
Kouluttaudun säännöllisesti käymällä Nordic Laboratoriesin ja Lääkärikeskus Lupauksen koulutuksissa (Ruoka-ainereaktiot, 28-29.11.2015 Steroidihormonitasapainon perusteet/lääkäri Ville Pöntysen) ja (10-11.12.2016 Ruoansulatuskanavan toiminnan ja mikrobitasapainon mittaaminen ja korjaaminen/lääkäri Ville Pöntynen)

Katriina Peuhkuri, Luontaisterapeutti

Katriina Peuhkuri

Katriina Peuhkuri 

Olen ollut 2014 alusta alkaen Suomen Colonicyhdistys Ry:n puheenjohtaja. Olen suorittanut EA1 ja EA2 -ensiapukurssin 01/2014 ja päivystysensiapukurssin 3/2014. Maaliskuussa 2013 aloitin kalevalaisen jäsenkorjaus -koulutuksen Hämeenkyrössä ja nyt olen kisälli. Viimeinen kurssi on alkuvuodesta 2017. Suoritan näiden lisäksi myös Kiteellä luontaisterapeuttikoulutuksessalisäopintoja: shiatsua ja aromaterapiaa, sekä täydennän osaamistani klassisella vyöhyketerapiallaKosmetologiopinnot ovat myös loppusuoralla ja kalevalainen jäsenkorjaus koulutus ovat loppusuoralla.

Mikään kone tai koulutus ei voi korvata aitoa kuuntelua ja kosketusta. Toivon sydämestäni, että tullessani hoidettavakseni, saat mukaasi jotain enemmän. Pienen hengähdystauon kaikesta kiireestä!

Työkokemusta on kertynyt eri aloilta yli 20 vuotta.
Olen huomannut, ettei mikään ala tai alue sulje toistaan pois.
Monesta osaamisesta on hyötyä myös luontaisterapiayrittäjänä.